Ajankohtaista

Joulupuuron tarina

Puurotonttu Markku Luola jakaa hippusen joulupuuron historiaa sekä makoisan puuroreseptin!

En etsi valtaa, loistoa

Jean Sibeliuksen päivän kunniaksi Opera Telluksen laulajat Laura Riihimäki ja Henri Tikkanen esittävät Sibeliuksen En etsi valtaa loistoa -kappaleen.

Joulupukki ja joulumuori Seurasaaressa

Joulupukki ja joulumuori vierailivat Seurasaaressa jättäen tervehdyksensä lapsille!

Jouluiset piirroskuvat: tulosta ja väritä!

Pitkäaikainen joulupolkulainen ja hallituksen jäsen, käsistään taitava Pia Lasonen on piirtänyt lasten iloksi jouluisia värityskuvia.

Marttojen piparkakkukuuset

Uusmaalaisten marttojen joulutervehdyksessä leivotaan ja rakennetaan hauskoja piparkakkukuusia.

Poikkeuksellinen vuosi

Joulupolkua ei järjestetä tänä vuonna koronan vuoksi perinteisenä tapahtumana, mutta luvassa on jouluyllätyksiä niin verkossa kuin Seurasaaressakin – kaikille turvalliseen tapaan!

Rauhallista joulua!

Ensi vuonna Joulupolkua tallataan sunnuntaina 13.12.2020. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille - tavataan jälleen seuraavalla polulla!

Riemulla ja kiitollisin mielin

Tapahtuman tuottaminen täysin vapaaehtoispohjalta on monimutkainen kudelma intoa, ideoita, tarmoa ja hyviä aikeita, mutta myös vastoinkäymisiä, jännitystä ja epävarmuutta.

Joulupolku tuo sadun Seurasaareen

Millaista ohjelmaa on tänä vuonna luvassa Seurasaaren joulupolulla?

Joulu alkoi jälleen Joulupolulta

Kiitokset kaikille kävijöille ikimuistoisesta päivästä ja kiitokset myös aivan jokaiselle tapahtuman toteuttamiseen osallistuneelle suurenmoisesta työstänne!

Poimintoja Joulupolun ohjelmasta

Sunnuntaina 16.12. järjestettävä Seurasaaren Joulupolku on jo aivan nurkan takana, joten keräsimme vielä muutaman tutun ja tuntemattoman tärpin ohjelmasta Joulupolulle aikoville.

Runoterveiset Joulupolun suojelijalta

Seurasaaren joulupolun suojelija, tasavallan presidentin puoliso rouva Jenni Haukio toimitti tervehdyksensä polun kävijöille vuonna 2017 joulurunon muodossa

Joulupolun tarina: Unelmasta totta

Marjaliisa Kauppisen unelma entisenä lastentarhanopettajana oli tarjota Helsingin seudun lapsiperheille jouluinen tapahtuma, jossa voitaisiin kokea kauniin luonnon keskellä sadun, perinteiden ja ensimmäisen joulun tunnelmaa.

Joulupolun virallinen puurotonttu

Puurotonttu Markku Luola keittää joka vuosi Joulupolun riisipuuron salaisessa paikasssa.

Seurasaaren joulupolku työllistää vapaaehtoisia ympäri vuoden

Tiesitkö, että uutta Joulupolkua aletaan päätontun johdolla valmistella jo kauan ennen ensilumia ja talvista pimeää. Olkipukit ja muu tapahtuman kävijöille tuttu rekvisiitta odottavat seuraavaa…