Tapahtumainfo

Metsäneläimet jakavat piparkakkuja lapsille Joulupolulla.
Metsäneläimet jakavat piparkakkuja lapsille Joulupolulla.

Seurasaareen kannattaa suunnata kaikki aistit avoinna, sillä vain herkät korvat kuulevat ja tarkat silmät näkevät Joulupolun monet yllätykset. Joulupolun varrella on runsaasti tapahtumapisteitä, joten touhuiluun ja tekemiseen kannattaa varata aikaa. Seuraamalla kaulaliinoihin puettuja puita pysyy oikealla tiellä.

Mukaan kannattaa varata taskulamppu ja lämpimät säänmukaiset vaatteet. Juhlakentän nuotiopaikalla voi myös nauttia omia eväitä.

Päälle tarvitaan lämpimät, säänmukaiset vaatteet ja sydämeen paljon joulumieltä!

Esteettömyys

Seurasaari on kaikilta pääväyliltään esteetön, mutta paikoin vaativa. Reitin varrella on penkkejä levähdystaukoja varten. Saaresta löytyy 2 kiinteä ja 2 tapahtumaa varten paikalle tuotua esteetöntä wc:tä. 

Kannattaa huomioida, että Seurasaari on suljettu autoilta tapahtuman ajan eli kyydistä voi jättää sillan alkupäähän. Parkkitilaa Seurasaaren edustalla ei ole, joten auto täytyy viedä kauemmas Meilahden alueelle.

Lue lisää Seurasaaren esteettömyydestä Helsingin kaupungin sivuilta >

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita Joulupolulle, mutta vieraita pyydetään huomioimaan, että Seurasaari on tapahtuman aikaan täynnä ihmisiä ja hälyä, joten arat lemmikit kannattaa jättää kotiin vierailun ajaksi. Mikäli koiran ottaa mukaan, suosittelemme pitämistä lyhyessä hihnassa, sillä paikalla voi olla koiria pelkääviä lapsia.